e-Twinning Başarısı… – Başvuru Skip to main content

2019-2020 Eğitim – öğretim yılında 5 yaş grubu ögrencilerimizle yürüttüğümüz Türkiye , İspanya ve Sırbıstan’dan oluşan 6 ortaklı uluslararası e-Twinning projemiz “eTwinning Kids TV ” Ulusal Destek Servisi (UDS ) tarafından  the Quality Label ( Kalite Etiketi ) ve the European Quality Label ( Avrupa Kalite Etiketi) ödülüne layık görüldü. Medya okuryazarlığı ile ilgili farkındalık oluşturmayı hedeflediğimiz projemizde aktif olarak rol alan öğrencilerimiz, proje içerisinde sanal olarak kendi programlarını ve yayınlarını yapma imkanı elde ederken yurt dışı ortaklarımızla yaptığımız canlı bağlantı görüşmeleriyle ikinci dil olarak öğrendikleri İngilizceyi aktif olarak kullanma fırsatı yakaladılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

, e-Twinning Başarısı…