İstikrarlı Başarının Adresi – Başvuru Skip to main content

Türkiye’nin güzide eğitim kurumlarından ve ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları danışmanlığında hizmet veren ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel KYÖD Ortaokulu istikrarlı kitlesel başarının adresi olmaya devam ediyor.

2022 LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından,  Türkiye genelinde şube ve danışmanlık okulları olarak 9 eğitim kurumu bulunan (Ankara, Denizli, Mersin, Kayseri, İzmir,  Kocaeli, Konya, Manisa ve Niğde)  ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları kendi arasındaki sıralamaları okullarıyla paylaştı.  Her biri kendi ilinde oldukça başarılı olan bu okullardan, ilimizde hizmet veren ODTÜ GV Özel KYÖD Ortaokulu ilk sıralarda yer alma geleneğini bu yıl da bozmayarak istikrarlı kitlesel başarı konusundaki yetkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Öğrencilerin tamamının sınava girdiği ODTÜ GV Özel KYÖD Ortaokulu`nda 2022 LGS sonuçları incelendiğinde okulun mezunlarının 0,34`lük yüzdelik dilimden başlayarak %50’sinin %5’lik dilimde yer alması, okul yüzdelik başarı ortalamasının ise %7,5 olması hem kitlesel hem bireysel başarı için yapılan çalışmaların yerini bulduğunu göstermektedir.

Yetiştirdiği donanımlı ve yetkin öğrenciler ile her zaman gurur duyan ODTÜ GV Özel Kocaeli Okulları, kalitelerinden ödün vermeden bu başarıyı ilerleyen yıllarda da gösterebilmeyi hedeflemektedir.