Okulumuz “Okulum Temiz” Belgesini Aldı… – Başvuru Skip to main content

İzmit Serdar Mahallesi Tekin Sokak No:10 41100 Arızlı mevkii adresinde eğitim öğretim hayatına devam eden, kaliteli eğitimin adresi ODTÜ GV Özel Kocaeli Okulları, pandemi sürecinde yoğun bir şekilde devam ettiği eğitim öğretim programlarını sürdürüyor. Yüz yüze kademeli eğitimin başlayacağı bugünlerde sağlık konusunda öncelikli olarak hazırlıklarını gerçekleştirdi.

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu’nda yer alan kriterler doğrultusunda yapılan incelemeler sonucu tüm şartları hassasiyetle her kademesinde yerine getiren ODTÜ GV Özel KYÖD İlkokulu, Ortaokulu ve KYÖV Özel Anadolu Lisesi’ne OKULUM TEMİZ belgesi takdim edildi.

ODTÜ GV Özel Kocaeli Okulları, yüz yüze eğitime geçmeden önce pandemi süreciyle ilgili tüm tedbirleri titizlikle uygulayarak fiziki ortamların temizliğini belgelemek üzere Türk Standartları Enstitüsü ile Milli Eğitim Bakanlığının ortak projesi olan OKULUM TEMİZ belgesini almaya hak kazandı.